Fredriksdal på Mittkulturkort.se

Få en inblick i Fredriksdal från insidan. Följ Fredriksdal på Mittkulturkort.se!

Fredriksdal för dig med eller utan Kulturkort

För att göra Helsingborgs kulturutbud ännu tillgängligare har vi samlat allt som händer på Fredriksdal, Sofiero, Dunkers, Stadsteatern, Konserthuset och biblioteken på en och samma plats. På www.mittkulturkort.se kan du se vad som händer i kalendariet och läsa artiklar, här skriver personal med insidesinformation. Läs artiklar om Fredriksdal här.

Skriv du med!

Men även du är väldigt välkommen att skapa ett konto och börja skriva om dina upplevelser om kulturen i Helsingborg! Vi vill att mittkulturkort.se ska vara till för alla som tar del av kulturlivet här i stan. Dela med dig av dina tankar, förväntningar, rekommendationer, med mera. Vill du veta mer om det kan du läsa mer på mittkulturkort.se eller kontakta oss direkt på Kulturkortet[at]helsingborg.se.

Äldre bloggar om Fredriksdal

Tidigare har djur, trädgård och evenemang på Fredriksdal behandlats här.

De ännu äldre bloggarna finns kvar för den som vill titta tillbaka på vad som hänt under åren som gått:

I DJURENS VÄRLD

Möt hästar, får, kor, höns och svin och lär känna deras vardag i bloggen I djurens värld. Trevlig läsning i I djurens värld.

Se fina foton av några av Fredriksdals nya ungar! (Bloggen senast uppdaterad 2 april 2012).

TRÄDGÅRDSNYTT

I trädgårdar och parker stöter du på traktorer, häcksaxar och skönblommande områden. Läs mer om vad som händer i Trädgårdsnytt! Få tips om rosklippning och annan trädgårdsskötsel under hela året.

Blåsippor i bokskogen. (Senast uppdaterad 2 april 2012)

Rubrik

Innehåll